Visites a mida

Visites, rutes i activitats a mida

S’ofereix l’opció de poder realitzar visites, rutes i experiències culturals a mida per a grups concertats. Des d’Atri Cultura i Patrimoni us dissenyem la visita a mida segons el tipus d’activitat i temàtica que voleu, el grup que sou, els vostres interessos, les vostres inquietuds i els vostres suggeriments. Podem crear un itinerari on tot el grup pugui gaudir de l’entorn, del patrimoni i de la història.

Si busqueu activitats, itineraris, visites, rutes i experiències culturals a midaper a grups petits o famílies, no dubteu a consultar-nos. Us podem crear propostes que segur us interessaran!

El nostre ofici, historiadors i arqueòlegs, és la nostra passió. Per això ens agrada i gaudim del patrimoni, la història i l’arqueologia, i som uns experts en les rutes culturals a la comarca de la Selva, el Vescomtat de Cabrera i part de Girona.

Voleu fer un visita cultural per descobrir aquest magnífic patrimoni i el seu entorn? Sou una associació, un grup d’amics o una família, i voleu gaudir de les visites i rutes culturals a la comarca de la Selva, Girona o la Costa Brava? Truqueu-nos o envieu-nos un correu amb les vostres dades i us sorprendreu de tot el que es pot visitar!

Per a més informació, contacteu amb nosaltres: http://www.atri.cat/contacte

visita amb l'arqueòleg Joan Llinàs termes romanes Caldes Malavella

Visita Cultural a les Termes Romanes de Caldes de Malavella (La Selva, Girona), amb l’arqueòleg Joan Llinàs, dins les Jornades Europees de Patrimoni 2015.

turisme cultural arqueològic proximitat Caldes Malavella Vidreres Blanes

Blog Trip realitzat el 12 de juliol de 2016 amb la Blogger Nicole Biarnes, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Associació de Turisme la Selva, on vàrem fer part de les Rutes Culturals de la Selva. Els posts d’aquest BlogTrip són: http://www.freibeuter-reisen.org/blanes-costa-brava  http://www.freibeuter-reisen.org/mittelalterliche-burgen-costa-brava http://www.freibeuter-reisen.org/heisse-quellen-vichy-catalan-balneario

Visita arqueòleg Joan Llinàs Caldes la Selva Girona

Col·laboració en el rodatge de la 2a temporada del programa “Fora de Lloc” corresponent a la comarca de la Selva: http://www.foradelloc.cat/temporada-2/capitol-1/ En aquest capítol, el convidat és Vador Lladó (locutor de ràdio) i l’ambaixador és Carles Cors (músic i actor). L’arqueòleg Joan Llinàs, d’Atri Cultura i Patrimoni, hi va participar fent part de la visita cultural “Caldes termal i modernista”, a Caldes de Malavella.

El juny de 2017 vam col·laborar amb Turisme la Selva amb el Blogtrip familiar de "My family passport". Podeu consultar la seva visita a: https://www.myfamilypassport.com/2017/06/costa-brava-con-ninos-blanes-vidreres-sils.html

El juny de 2017 vam col·laborar amb Turisme la Selva amb el Blogtrip familiar de “My family passport”. Podeu consultar la seva visita al castell de Sant Iscle de Vidreres i als Estanys de Sils a: https://www.myfamilypassport.com/2017/06/costa-brava-con-ninos-blanes-vidreres-sils.html