Sobre nosaltres

Què fem?

Tens curiositat i ganes de descobrir la comarca de la Selva, Girona, la Costa Brava i els seus entorns? Vols passar una bona estona descobrint indrets, històries, curiositats i llegendes? Doncs estàs al lloc correcte! Som experts en les zones on fem les visites, rutes i experiències culturals. Amb nosaltres t’adonaràs que conèixer el nostre passat no és tan avorrit i que som una terra amb una gran història i un gran futur.

Volem que gaudeixis amb la història i el patrimoni, que te’l sentis teu i que el visquis!

portada_EC

Qui som?

Som historiadors, arqueòlegs i documentalistes amb un gran coneixement del territori, de la història i del patrimoni  català, gironí i molt especialment de la comarca de la Selva.

Som DMC especialitzada en turisme cultural, històric i arqueològic a la Selva, Girona i Costa Brava.

Si vols saber més de nosaltres pots consultar la web d’Atri Cultura i Patrimoni SLU http://www.atri.cat/empresa

Què t’oferim?

Descobrir de forma diferent les comarques gironines. Endinsar-te a la Selva més sorprenent i desconeguda, emocionar-te amb la nostra història i gaudir del nostre país.

2019_trip_exp_culturals_2

Com?

Amb visites, rutes i experiències culturals, singulars i de proximitat, de creació i producció pròpies, perquè t’emocionis amb la nostra història i gaudeixis del nostre país. Et proposem descobrir i gaudir del nostre entorn i del patrimoni cultural de la mà d’experts, d’historiadors i d’arqueòlegs com mai ho has fet!

Aquestes activitats poden ser en dates programades o per a grups concertats. També oferim activitats a mida sota demanda per a grups i públics específics.

2017_caratula_experiencies_cultuarls

Per què?

20201212_sobre_nosaltres_ok
20201212_valors_atricultura

Atri Cultura i Patrimoni SLU estem adherits a:

2020_banner_atricultura_v2