Informació i Reserves

VISITES, RUTES I EXPERIÈNCIES CULTURALS: DESCOBREIX i VIU LA HISTÒRIA!

En l’actualitat realitzem diverses visites i rutes culturals programades, concertades o per a grups privats, i disposem de diverses experiències culturals dins del cicle DESCOBREIX LA SELVA o la promoció TRIA QUINA SELVA VOLS DESCOBRIR. Les Experiències Culturals són diverses propostes on es combinen visites o rutes culturals amb activitats lúdiques o gastronòmiques locals. Conèixer el país i la seva cultura és estimar-lo!

2020_logo_ExperienciesCulturals

Aquestes Visites, Rutes i Experiències Culturals es poden realitzar els dies publicitats, per a grups privats amb reserva prèvia i com a vals regal.

1) COM FER LA COMPRA d’una activitat o del val regal a través de la botiga virtual?

Per comprar una Experiència Cultural o activitat disponibles a la botiga, per a consum propi o per fer un Val Regal:

 1. Visiteu la web, seleccioneu l’activitat que més us interessi i la fiqueu al carret.
 2. Si és per un val regal, recordeu omplir l’apartat “informació addicional” amb un text breu per incloure. Exemple: Per a la Laura i família, de part dels seus amics (Màx. 125 caràcters per incloure al val regal). Si és amb una data concreta que ja ens heu reservat, també li posarem. Si no, indicarem fins quan té validesa i que s’ha de fer la reserva amb certa antelació.
 3. Per dubtes o més informació, envieu un correu electrònic a info@atri.cat o bé truqueu als telèfons 972.470.735 / 603.643.525
 4. El sistema de pagament de les activitats és per transferència bancària.
 5. Si voleu rebre un val regal en format pdf a la vostra bústia de correu electrònic, s’ha d’enviar un correu electrònic amb el comprovant de pagament a info @ atri.cat. Rebreu un val regal en format PDF a la vostra bústia de correu electrònic dins les 72h posteriors com a màxim, perquè pugueu regalar-lo a qui vulgueu.
 6. Quan realitzis el teu pagament directament al nostre compte bancari, si us plau, utilitza el número de comanda com a referència de pagament. Si abans de fer la compra vols consultar o reservar dia i hora de l’activitat, primer posa’t en contacte amb nosaltres per confirmar la disponibilitat.
 7. Si la compra és per un val regal, en el moment de rebre el justificant d’haver realitzat la transferència començarem a processar la teva comanda per enviar-te el val. Els vals regals caduquen el 31/12 de l’any natural en què s’han emès (excepte els comprats entre l’1 i el 31 de desembre, que caduquen el 31 de desembre de l’any natural següent).

Per bescanviar el Val (per a consum propi o per a Val Regal):

 1. Els destinataris del Val hauran de contactar amb nosaltres per telèfon o per correu electrònic per tal de realitzar la reserva de la data de l’activitat. Els vals regal inclouen una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti en fer la reserva.
 2. Els vals regals caduquen el 31/12 de l’any natural en què s’han emès (excepte els comprats entre l’1 i el 31 de desembre, que caduquen el 31 de desembre de l’any natural següent).
 3. Podeu consultar la informació legal i les condicions d’Atri Cultura i Patrimoni SLU en el següent apartat: https://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/

2) COM FER LES INSCRIPCIONS de les activitats programades si no estan activades a la botiga virtual?

 1. Per fer les activitats programades cal inscripció prèvia.
 2. Les places són limitades i per ordre d’inscripció.
 3. Les inscripcions es poden fer fins a 24h abans de l’inici l’activitat, sempre que hi hagi places disponibles.
 4. Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a info@atri.cat o bé trucant als telèfons 972.470.735 / 603.643.525
 5. Per fer la inscripció s’ha d’indicar (per telèfon o correu electrònic):
  • Activitat que es vol realitzar
  • Data de l’activitat
  • Nom i cognoms de la persona que fa la reserva, telèfon mòbil de contacte i correu electrònic.
  • De la resta d’inscrits: nom i cognoms de les persones a inscriure (especificar número d’adults i si hi ha infants, quants i l’edat)
  • S’enviarà un correu electrònic confirmant la reserva i indicant com fer el pagament per transferència bancària.
  • La reserva es considerarà formalitzada un cop efectuat l’ingrés. S’ha d’enviar el comprovant del pagament a info@atri.cat
  • Les places es prereservaran durant 24h. Si passat aquest termini no hem rebut la confirmació del pagament, quedaran alliberades.
  • Un cop rebut el comprovant de pagament s’enviarà un correu indicant el punt de trobada.
 6. Si l’activitat a realitzar es troba inclosa al portal Experience Catalunya podeu fer directament la inscripció des de l’enllaç de cada Experiència Cultural on diu FES LA TEVA RESERVA. Quan hi cliqueu s’obrirà l’aplicatiu de Experience Catalunya, portal de comercialització de l’Agència Catalana de Turisme (Generalitat de Catalunya), a través del qual es fa la reserva i el pagament.
 7. El dia de l’activitat, solament haureu de portar el correu electrònic de confirmació.

3) COM FER LA RESERVA d’una activitat en catàleg d’un grup particular o privat (amics, parelles, famílies, associacions, escoles, grups de jubilats, etc.) no disponible a la botiga online?

 1. La reserva es pot fer enviant un correu electrònic a info@atri.cat o bé trucant als telèfons 972.470.735 / 603.643.525 i sol·licitant un pressupost a mida.
 2. Per fer la reserva i el pressupost del grup s’ha d’indicar (per telèfon o correu electrònic):
  • Activitat que es vol realitzar.
  • Data de l’activitat i número de participants.
  • Nom i cognoms de la persona que fa la reserva, telèfon mòbil de contacte i correu electrònic.
  • Indicar dades fiscals si cal factura (empresa, associació, agència de viatges, escola, etc.)
  • S’enviarà un correu electrònic confirmant la reserva i indicant com fer el pagament per transferència bancària.
  • La reserva es considerarà formalitzada un cop efectuat l’ingrés. S’ha d’enviar el comprovant del pagament a info@atri.cat
  • Un cop rebut el comprovant de pagament s’enviarà un correu indicant el punt de trobada.
 3. El dia de l’activitat, solament haureu de portar el correu electrònic de confirmació.

 

4) COM FER LA COMPRA DE LA PROMOCIÓ “Tria quina Selva vols descobrir!” o del cicle “Descobreix la Selva”?

 

4.1) Per comprar o reservar les activitat de la promoció “TRIA QUINA SELVA VOLS DESCOBRIR!”:

4.2) Per comprar o reservar les activitat del cicle “VISITES I RUTES CULTURALS: DESCOBREIX LA SELVA”:

 • Si estan activades a la botiga en línia podràs fer la compra directament com s’explica a l’apartat 1 d’aquesta secció (activitats activades a la botiga virtual o en línia)
 • Si no estan activades a la botiga en línia podràs fer la compra com s’explica a l’apartat 2 d’aquesta secció (activitats no activades a la botiga virtual o en línia)

CALENDARI DE VISITES, RUTES I EXPERIÈNCIES CULTURALS PROGRAMADES:

Per a més informació:
Atri Cultura i Patrimoni SLU // Carrer Nou, 60, 2n // 17455 Caldes de Malavella (Girona)
Tel. 972.470.735 / 603.643.525 / 620.969.762
a/e: info@atri.cat // web: www.atri.cat

Qui som?

ATRI CULTURA I PATRIMONI SLU és una empresa familiar adherida a l’Associació de Turisme la Selva Comarca de l’Aigua, al Club Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona Pirineus i a l’Agència Catalana de Turisme.

capsalera_Atri_revisada

ATRI CULTURA I PATRIMONI SLU és una empresa adherida a:

Atri Cultura i Patrimoni - turisme reserva visita cultural