Botiga

Viu o Regala una Experiència Cultural!

Us oferim diverses propostes i promocions perquè pugueu viure o regalar una Experiència Cultural, per endinsar-vos a la Selva més sorprenent i desconeguda on podreu gaudir del patrimoni cultural i natural.

Les nostres activitats sempre són presencials i de proximitat, amb grups reduïts, perquè considerem que s’ha de trepitjar la terra i viure les coses in situ. I sobretot part de l’experiència també sou vosaltres, amb la vostra interacció i participació. Tot i que darrerament no sempre ens podem veure els somriures, sí que ens agradarà poder-vos veure i conversar quan fem les visites i rutes culturals o les rutes de descoberta.

Descobrir el nostre país, gaudir del patrimoni, inspirar-se observant, fotografiar detalls arquitectònics o naturals, trepitjar el territori i respirar la natura. Aquestes són algunes de les propostes que us convidem a fer amb les nostres Experiències Culturals: Visites amb l’arqueòleg, Visites o Rutes Culturals i Rutes de Descoberta.

Les activitats disponibles a la botiga en línia poden ser per a consum propi o en format val regal (si completeu la informació addicional, us farem arribar el val regal per correu electrònic). Les propostes són de diferents característiques i imports, i també us en podem preparar a mida. Si no trobeu el que busqueu, contacteu-nos i en parlem. Tenim altres activitats en catàleg que també estan disponibles per a grups amb reserva prèvia.

Una experiència única i molt especial, ideal per a grups privats i reduïts!

*Fent aquesta activitat esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Què inclou?

 • Inclou la realització de l’Experiència Cultural escollida amb un historiador i/o arqueòleg professional.
 • El val es podrà bescanviar fins el 31/12/2024en una data concertada (grup privat).
 • Els preus de les activitats inclouen l’IVA.
 • Quan són activitats en dates programades, el preu és per persona i per la data concreta (ja s’indica).
 • Quan les activitats són un val amb data a triar pel consumidor fins el 31/12/2024, el preu és per grup (Grups de 2, 5 o 10 persones)
 • Per a grups més grans o per a públics específics, consultar.

Condicions de les activitats:

 • Experiències disponibles tot l’any. Vàlid fins a 31 de desembre de 2024.
 • És necessari fer la reserva de la data de l’activitat amb certa antelació, per confirmar disponibilitat.
 • Les activitats d’aquesta promoció són per a grups màxims de 10 persones (per grups més grans, consulteu-nos). Es seguiran les normatives i mesures de seguretat vigents.
 • La compra de les activitats es pot fer a través de la botiga en línia o, si es vol una activitat a mida, consulteu-nos per fer un pressupost. S’estableix la transferència bancària com a sistema de pagament de les activitats.
 • La durada de la visita, segons activitat, és de 1,5h a 3h aprox.

Com fer la compra de l’activitat o del val regal?

Per comprar les activitats disponibles a la botiga, per a consum propi o per fer un val Regal:

 1. Visiteu la web, seleccioneu l’activitat que més us interessi i la fiqueu al carret.
 2. Si és per un val regal, recordeu omplir l’apartat “informació addicional” amb un text breu per incloure. Exemple: “Per a la Laura i família, de part dels seus amics” (Màx. 125 caràcters per incloure al val regal). Si és amb una data concreta que ja ens heu reservat, també li posarem. Si no, indicarem fins quan té validesa i que s’ha de fer la reserva amb certa antelació.
 3. Per a dubtes o més informació, envieu un correu electrònic a info@atri.cat o bé truqueu als telèfons 972.470.735 / 603.643.525
 4. El sistema de pagament de les activitats és per transferència bancària.
 5. La compra de l’experiència o val regal es considerarà formalitzada un cop efectuat l’ingrés.
 6. Si voleu rebre un val regal en format pdf a la vostra bústia de correu electrònic, millor que ens envieu un correu electrònic amb el comprovant de pagament a info@atri.cat. Rebreu un val regal en format PDF a la vostra bústia de correu electrònic dins les 72h posteriors com a màxim, perquè pugueu regalar-lo a qui vulgueu.

Per bescanviar el Val (per a consum propi o per a Val Regal):

 1. Els destinataris del Val hauran de contactar amb nosaltres per telèfon o per correu electrònic, per tal de realitzar la reserva de la data de l’activitat. Els vals regal inclouen una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti en fer la reserva.
 2. Els vals regal tenen validesa fins el 31/12/2024
 3. Podeu consultar la informació legal i les condicions d’Atri Cultura i Patrimoni SLU en el següent apartat: https://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/