Visita amb l’arqueòleg: Caldes Termal i Modernista

Qui millor et pot explicar els secrets i curiositats d’un monument romà de més de 2.000 anys? Aquest estiu descobreix la Caldes Termal i Modernista de la mà de l’arqueòleg Joan Llinàs.

2021_VC_Caldes_termal_modernista_arqueoleg

DESCRIPCIÓ: Passejarem per Caldes de Malavella descobrint els seus orígens termals i coneixent l’arquitectura modernista vinculada al termalisme i a l’estiueig, i alguns dels seus personatges més significatius. Visitarem les Termes Romanes de Caldes de la mà de Joan Llinàs, historiador i arqueòleg director de les darreres excavacions, i descobrirem restes arqueològiques de l’antiga Aquae Calidae.
PREU: 10€ adults, gratuït menors de 13 anys.
DISPONIBILITAT: Tots els dijous de juliol i agost, a les 19h (estiu 2021), i grups privats.
MUNICIPI: Caldes de Malavella (la Selva, Girona)
INFORMACIÓ GENERAL:
Cal inscripció prèvia, places limitades.
En aquesta visita programada, màxim 10 persones.
Cal seguir mesures Covid19 i portar mascareta.
Inscripcions i reserves: Tel. 972.470.735 / info@atri.cat / https://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves
El punt de trobada s’indica un cop confirmada la reserva

Nota: Activitat disponible tot l’any 2021 amb reserva prèvia. Consulteu els detalls a: https://experienciesculturals.cat/visita-caldes-arqueoleg-termes-romanes-modernisme/

Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb les Visites, Rutes i Experiències Culturals que tenim en catàleg, programem o fem a mida!

Amb les visites i rutes culturals amb l’arqueòleg que realitzem des d’Atri Cultura i Patrimoni, proposem que t’endinsis a la Selva més sorprenent i desconeguda! Volem que t’emocionis amb la nostra història i gaudeixis del nostre país! Aquest estiu, Catalunya és casa teva!

Qui diu que la història és avorrida i que ja està tot escrit? Quan no tenim documents escrits, l’arqueologia és imprescindible per investigar i conèixer el passat!

Amb aquestes activitats que proposem podràs descobrir el patrimoni cultural i històric de la mà de l’arqueòleg i veuràs el patrimoni amb ulls de científic. Saps que l’arqueologia també és una ciència? La paraula arqueologia procedeix del grec archaios (vell o antic), i de logos (ciència). Tot un món per descobrir! Ens hi acompanyes?

2020_logo_ExperienciesCulturals