Val regal

El millor regal,
una Experiència Cultural!

promocio val regal visites Atri Cultura

Us oferim diverses propostes per aquest any 2021 perquè pugueu viure o regalar una Experiència Cultural, per endinsar-vos  a la Selva més sorprenent i desconeguda on podreu gaudir del patrimoni cultural i natural.

Les nostres activitats sempre són presencials i de proximitat, amb grups reduïts, perquè considerem que s’ha de trepitjar la terra i viure les coses in situ. I sobretot part de l’experiència també sou vosaltres, amb la vostra interacció i participació. De moment no ens podem veure els somriures, però si que ens agradarà poder-vos veure i conversar quan fem les visites i rutes culturals o les rutes de descoberta.

Descobrir el nostre país, gaudir del patrimoni, inspirar-se observant, fotografiar detalls arquitectònics o naturals, trepitjar el territori i respirar la natura. Aquestes són algunes de les propostes que us convidem a fer amb les nostres Experiències Culturals: Visites amb l’arqueòleg, Visites o Rutes Culturals i Rutes de Descoberta.

Els val regal o autoregal de la promoció 2021 són de diferents característiques i imports, i també us en podem preparar a mida. Si no trobeu el que busqueu, contacteu-nos i trobarem una solució. Tenim altres activitats en catàleg que estan disponibles per a grups amb reserva prèvia.

Una experiència única i molt especial, ideal per a grups privats i reduïts!

*Fent aquest regal esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Què inclou?

– Inclou la realització de l’Experiència Cultural escollida amb un historiador i/o arqueòleg professional.
– El val es podrà bescanviar fins el 31/12/2021 en una data concertada (grup privat) o en les dates programades (si hi ha places disponibles).
2021 visites rutes culturals Atri Cultura Caldes Tossa Amer Blanes Farners Sils Guilleries Osor Susqueda

Preu de les activitats:

Visita Ruta Cultural La Selva Girona Costa Brava Atri Cultura
Per a grups més grans, visites personalitzades o a mida, consultar. Preus amb IVA inclòs.

Informació de les activitats incloses dins la promoció 2021

Val Regal Descobreix la Selva amb Atri Cultura.

Fes clic a l’enllaç de l’activitat:

Condicions de les activitats:

– Experiència disponible tot l’any. Vàlid fins a 31 de desembre de 2021.
– És necessari fer la reserva amb certa antelació.
– Les activitats d’aquesta promoció són per a grups màxims de 6 persones segons les restriccions vigents (per grups més grans, consulteu-nos). Es seguiran les normatives i mesures de seguretat vigents.
– Com a mesura preventiva del COVID19 s’estableix la transferència bancària com a sistema de pagament de les activitats.
– Idiomes de la promoció 2021 del Val Regal: Català i castellà.
– S’ofereixen visites i vals regal a mida per particulars, nuclis de convivència o grups bombolla.
– La durada de la visita, segons activitat, és de 1,5h a 3h aprox.

Com fer la compra del val regal?

A) Per comprar el Val Regal:

 1. Per comprar un Val Regal envieu un correu electrònic a info@atri.cat o bé truqueu als telèfons 972.470.735 / 603.643.525
 2. S’ha d’indicar (per telèfon o correu electrònic):
 • Indicar l’activitat que es vol comprar com a Val Regal
 • Nom i cognoms de la persona que realitza la reserva, telèfon mòbil de contacte i correu electrònic.
 • Indicar si és vol incloure un text personalitzat al Val Regal, com els noms dels destinataris del regal.
 • S’enviarà un correu electrònic confirmant la reserva del Val Regal i indicant com fer el pagament per transferència bancària.
 • Com a mesura preventiva del COVID19 s’estableix la transferència bancària com a sistema de pagament de les activitats.
 • La compra del Val Regal es considerarà formalitzada un cop efectuat l’ingrés. S’ha d’enviar el comprovant del pagament a info@atri.cat
 • Una vegada finalitzada la compra rebreu un val regal en format PDF a la vostra bústia de correu electrònic, dins les 72h posteriors com a màxim, perquè pugueu utilitzar-lo o regalar-lo a qui vulgueu.

B) Per bescanviar el Val Regal:

 1. Els destinataris del Val Regal hauran de contactar amb nosaltres per telèfon o per correu electrònic, per tal de realitzar la reserva de la data de l’activitat. Els vals regal inclouen una referència que caldrà que el beneficiari ens faciliti en fer la reserva.
 2. Els vals regal tenen validesa fins el 31/12/2021
 3. Podeu consultar la informació legal i les condicions d’Atri Cultura i Patrimoni SLU en el següent apartat: https://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/

2020_logo_ExperienciesCulturals

A través de les Experiències Culturals d’Atri Cultura i Patrimoni us oferim un viatge cultural al passat a través del patrimoni, la història i el paisatge de la Selva històrica.

Creem i realitzem les nostres pròpies visites, rutes i experiències que tenim en catàleg, que programem o que fem a mida segons el que ens demaneu. Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural!

20201212_sobre_nosaltres_ok
20201212_valors_atricultura

Atri Cultura i Patrimoni SLU estem adherits a:

2020_banner_atricultura_v2