Visita cultural

Caldes romana i medieval (Caldes de Malavella)

DESCRIPCIÓ: Caldes de Malavella va ser una de les poques ciutats romanes de Catalunya. Les seves termes són un dels edificis romans més ben conservats de les comarques gironines. Visitarem les termes romanes de Caldes de Malavella, de la mà de Joan Llinàs, arqueòleg i historiador, descobrirem restes arqueològiques de l’antiga Aquae Calidae i passejarem pel nucli antic per saber com era la ciutat romana ara fa dos mil anys i com es va transformar en una vila medieval emmurallada, tot descobrint la seva història medieval i les seves llegendes.

Durada: 1,5 h.

Disponibilitat: Dies publicitats i grups concertats

Condicions de l’activitat:
– Activitat disponible tot l’any per a grups privats amb reserva prèvia. Contacteu amb nosaltres per a més informació.
– És necessari fer la reserva amb certa antelació.
– La durada de la visita és de 1,5h aprox.
Visites culturals: la majoria són en entorns urbans, amb predomini dels exteriors, i són idònies tot l’any. El mitjà de locomoció és a peu i en general són aptes per a tots els públics. Per arribar al punt de trobada de l’inici d’aquesta activitat es pot fer en vehicle particular o en transport públic (autobús), no inclòs al preu de l’activitat.

– Aquesta visita és adaptable per a persones amb mobilitat reduïda.

*Fent aquesta activitat esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Per a més informació i reserves, consulteu: https://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/

Informació general i condicions:

  • Atri Cultura i Patrimoni SLU. 972.470.735 / 603.643.525 / 620.969.762. a/e: info@atri.cat / www.atri.cat / www.experienciesculturals.cat
  • Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
  • Consultar el detall de cada activitat per saber si són aptes o no per a persones amb mobilitat reduïda, o bé si són adaptables.
  • Els desplaçaments no estan inclosos en el preu de l’activitat.
  • Fins al punt de trobada de l’inici de l’activitat s’ha d’arribar amb cotxe particular i en algunes activitats es pot arribar amb transport públic (tren o autobús).
  • Si són activitats exteriors, es poden portar animals de companyia, com gossos, sempre que vagin lligats i no siguin de races perilloses. Som pet friendly.
  • Les Visites culturals d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en entorns urbans, amb predomini dels exteriors, i són idònies tot l’any. El mitjà de locomoció és a peu i en general són aptes per a tots els públics. Consulteu condicions específiques. Per arribar al punt de trobada de l’inici de les activitats es pot fer en vehicle particular o en transport públic (autobús o tren, segons la localitat).
  • Totes aquestes activitats es poden realitzar per a grups privats o concertats amb reserva prèvia o els dies programats dins de cicles com”Descobreix la Selva: Visites i Rutes Culturals” que realitzem a l’estiu.
  • Per activitats no disponibles a la botiga i per a grups més grans, sol·liciteu pressupost.
  • Les activitats programades es poden consultar a: www.atri.cat/agenda i www.experienciesculturals.cat