Visita cultural

Hostalric, capital del Vescomtat de Cabrera (Hostalric)

Visita cultural: Hostalric, capital del Vescomtat de Cabrera (Hostalric)

Descripció: Hostalric va ser, durant set segles, la capital de l’extens vescomtat de Cabrera. Situat en un punt estratègic del camí ral, el poble conserva bona part de les seves muralles i l’entramat antic dels carrers, a més del castell, situat en un turó veí, que és un magnífic exemple de fortalesa del segle XVIII.

Durada: 1,5 h.

Disponibilitat: Dies publicitats i grups concertats.

Condicions de l’activitat:
– Activitat disponible tot l’any per a grups privats amb reserva prèvia. Contacteu amb nosaltres per a més informació.
– És necessari fer la reserva amb certa antelació.
– La durada de la visita és de 1,5h aprox.
Visites culturals: la majoria són en entorns urbans, amb predomini dels exteriors, i són idònies tot l’any. El mitjà de locomoció és a peu i en general són aptes per a tots els públics. Per arribar al punt de trobada de l’inici d’aquesta activitat es pot fer en vehicle particular o en transport públic (autobús), no inclòs al preu de l’activitat.
– Aquesta visita és adaptable per a persones amb mobilitat reduïda.

*Fent aquesta activitat esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Per a més informació i reserves, consulteu: https://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/

Informació general i condicions:

  • Atri Cultura i Patrimoni SLU. 972.470.735 / 603.643.525 / 620.969.762. a/e: info@atri.cat
  • Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
  • Consultar el detall de cada activitat per saber si són aptes o no per a persones amb mobilitat reduïda, o bé si són adaptables.
  • Els desplaçaments no estan inclosos en el preu de l’activitat.
  • Fins al punt de trobada de l’inici de l’activitat s’ha d’arribar amb cotxe particular i en algunes activitats es pot arribar amb transport públic (tren o autobús).
  • Si són activitats exteriors, es poden portar animals de companyia, com gossos, sempre que vagin lligats i no siguin de races perilloses. Som pet friendly.
  • Les Visites culturals d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en entorns urbans, amb predomini dels exteriors, i són idònies tot l’any. El mitjà de locomoció és a peu i en general són aptes per a tots els públics. Consulteu condicions específiques. Per arribar al punt de trobada de l’inici de les activitats es pot fer en vehicle particular o en transport públic (autobús o tren, segons la localitat).
  • Totes aquestes activitats es poden realitzar per a grups privats o concertats amb reserva prèvia o els dies programats dins de cicles com”Descobreix la Selva: Visites i Rutes Culturals”.
  • Per activitats no disponibles a la botiga i per a grups més grans, sol·liciteu pressupost.
  • Les activitats programades es poden consultar a: www.atri.cat/agenda i www.experienciesculturals.cat