Visita cultural

Osor Medieval: Quan manaven les dones

Descripció: Al mig de les Guilleries selvatanes descobrirem un poble de postal: Osor. Ens endinsarem pels seus carrers, que ens mostren un passat medieval carregat d’història: la Torre de Recs, el Pont Vell i les seves cases antigues. Sabeu que al segle XV a la Vall d’Osor, sota el domini del Vescomtat de Cabrera, hi manaven les dones?

Una experiència cultural en un entorn idíl·lic de les Guilleries, on la història de les dones té el seu protagonisme!

Durada: 1,5 h.

Disponibilitat: Dies publicitats i grups concertats.

Condicions de l’activitat:
– Activitat disponible tot l’any per a grups privats amb reserva prèvia. Contacteu amb nosaltres per a més informació.
– És necessari fer la reserva amb certa antelació.
– La durada de la visita és de 1,5h aprox.
Visites culturals: la majoria són en entorns urbans, amb predomini dels exteriors, i són idònies tot l’any. El mitjà de locomoció és a peu i en general són aptes per a tots els públics. Per arribar al punt de trobada de l’inici d’aquesta activitat es pot fer en vehicle particular o en transport públic (autobús), no inclòs al preu de l’activitat.
– Aquesta visita no és apta per a persones amb mobilitat reduïda.

*Fent aquesta activitat esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Per a més informació i reserves, consulteu: https://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/

Informació general i condicions:

  • Atri Cultura i Patrimoni SLU. 972.470.735 / 603.643.525 / 620.969.762. a/e: info@atri.cat
  • Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
  • Consultar el detall de cada activitat per saber si són aptes o no per a persones amb mobilitat reduïda, o bé si són adaptables.
  • Els desplaçaments no estan inclosos en el preu de l’activitat.
  • Fins al punt de trobada de l’inici de l’activitat s’ha d’arribar amb cotxe particular i en algunes activitats es pot arribar amb transport públic (tren o autobús).
  • Si són activitats exteriors, es poden portar animals de companyia, com gossos, sempre que vagin lligats i no siguin de races perilloses. Som pet friendly.
  • Les Visites culturals d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en entorns urbans, amb predomini dels exteriors, i són idònies tot l’any. El mitjà de locomoció és a peu i en general són aptes per a tots els públics. Consulteu condicions específiques. Per arribar al punt de trobada de l’inici de les activitats es pot fer en vehicle particular o en transport públic (autobús o tren, segons la localitat).
  • Totes aquestes activitats es poden realitzar per a grups privats o concertats amb reserva prèvia o els dies programats dins de cicles com”Descobreix la Selva: Visites i Rutes Culturals”.
  • Per activitats no disponibles a la botiga i per a grups més grans, sol·liciteu pressupost.
  • Les activitats programades es poden consultar a: www.atri.cat/agenda i www.experienciesculturals.cat