Experiencies culturals

Viu la història i gaudeix del patrimoni!
UNES ACTIVITATS PERFECTES PER A PARELLES, FAMÍLIES I AMICS
A QUI ELS ENCANTA DESCOBRIR ELS SECRETS DEL NOSTRE PAÍS.
CONÈIXER LA CULTURA I EL PATRIMONI ÉS ESTIMAR-LOS.

Tens curiositat i ganes de descobrir la comarca de la Selva, Girona, la Costa Brava i els seus entorns? .

Vols passar una bona estona descobrint indrets, històries, curiositats i llegendes? Doncs estàs al lloc correcte! Som experts en les zones on fem les visites, rutes i experiències culturals. Volem que gaudeixis amb la història i el patrimoni, que te’l sentis teu i que el visquis!

Què us proposem?

Descobrir el nostre país, gaudir del patrimoni, inspirar-se observant, fotografiar detalls arquitectònics o naturals, trepitjar el territori i respirar la natura.

Aquestes són algunes de les propostes que us convidem a fer amb les nostres Experiències Culturals: Visites amb l’arqueòleg, Visites o Rutes Culturals i Rutes de Descoberta.

Amb les Experiències Culturals d’Atri Cultura i Patrimoni us oferim un viatge cultural al passat a través del patrimoni, la història i el paisatge de la Selva històrica.

Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb les Visites, Rutes i Experiències Culturals que programem o que tenim en catàleg

Propostes per viure i descobrir la comarca de la Selva, les Guilleries i el Montseny, Girona i la Costa Brava!

Anualment realitzem el cicle “Descobreix la Selva: visites i rutes culturals”  a través del qual coneixeràs el ric llegat històric, arqueològic i cultural selvatà. De les termes romanes als castells medievals, i de les llegendes de bandolers i trabucaires als secrets que amaguen les pedres.

Vols una visita diferent de veritat? Doncs no et pots perdre les nostres visites culturals amb l’arqueòleg!;Deixa’t sorprendre amb les curiositats de les excavacions arqueològiques i les troballes que s’han realitzat de la mà de l’arqueòleg que ho ha excavat. Són visites úniques i molt especials.

Una altra activitat són les nostres exclusives Experiències Culturals per viure i descobrir la comarca de la Selva d’una forma diferent i única, de primera mà amb els experts, historiadors i arqueòlegs locals, on combinem visites o rutes culturals amb activitats lúdiques o gastronòmiques locals.

Visites i rutes culturals

Propostes per viure i descobrir! A través de les nostres visites i rutes culturals coneixeràs el ric llegat històric, arqueològic i cultural selvatà i gironí. De les termes romanes als castells medievals, i de les llegendes de bandolers i trabucaires als secrets que amaguen les pedres.

Propostes per viure i descobrir! A través de les nostres visites i rutes culturals coneixeràs el ric llegat històric, arqueològic i cultural selvatà i gironí. De les termes romanes als castells medievals, i de les llegendes de bandolers i trabucaires als secrets que amaguen les pedres.

Tria quina Selva vols descobrir!

Aprofita la promoció 2022 i escull la teva experiència cultural:
– Visites per a grups reduïts i privats.
– Tria dia i hora.
– Escull zona segons activitat: mar, plana o muntanya.
– Consulta disponibilitat i fes la teva reserva!

Visites i rutes culturals amb l'arqueòleg

Descobreix el patrimoni cultural de la mà de l’arqueòleg i veuràs el patrimoni amb ulls de científic. Saps que l’arqueologia és una ciència? La paraula arqueologia procedeix del grec archaios (vell o antic), i de logos (ciència). Tot un món per descobrir! Ens hi acompanyes?

Experiències Culturals

Gaudeix amb el patrimoni, la història i els seus secrets, viu-los i fes-te’ls teus! Proposem Experiències Culturals combinant visites o rutes culturals amb activitats lúdiques o gastronòmiques locals. Dels romans, medievals i segadors fins a una degustació, un bany termal i una taula parada!

Visites a mida amb Atri Cultura

Si desitgeu visites, rutes o experiències culturals a mida, us les dissenyem segons el tipus d’activitat i temàtica que vulgueu, el grup que sigueu, i els vostres interessos, inquietuds i suggeriments. Podem crear un itinerari on tot el grup pugui gaudir de l’entorn, del patrimoni i de la història.

Viatge per la història del passat: activitats didàctiques a la Selva

A les escoles i instituts us proposem conèixer el passat in situ a través del llegat històric, arqueològic i cultural.  Des dels romans fins als medievals del Vescomtat de Cabrera, i dels remences i Segadors fins als nostres dies.

*Algunes activitats són subvencionables dins el Programa Indika de la Diputació de Girona

Com reservar?

Les activitats poden ser en dates programades, per a grups amb reserva prèvia o experiències a mida.

Per a reservar les visites, rutes o experiències culturals ho podeu fer:

*Fent aquestes activitats esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Calendari