Arriba la primavera, el bon temps, uns dies de descans i tenim ganes de descobrir nous entorns i racons de patrimoni. Doncs per aquesta Setmana Santa 2023 hem tornat a programar una Ruta de Romànic Selvatà que sempre sorprèn!

Amb aquesta proposta de ruta cultural descobrirem el romànic selvatà més desconegut, a la zona de les Guilleries i el Ter-Brugent, en plena natura i en espais poc concorreguts. Esglésies i ermites com Lloret Salvatge (Amer), St. Just i St. Pastor (La Cellera de Ter), St. Pere Sestronques (Anglès) i Sant Romà de Brunyola, que de ben segur us sorprendrà conèixer de la mà de l’historiador i arqueòleg Joan Llinàs d’Atri Cultura i Patrimoni, especialista en patrimoni selvatà i gironí.

Les nostres activitats sempre són presencials i de proximitat, amb grups reduïts, perquè considerem que s’ha de trepitjar la terra i viure les coses in situ. I sobretot part de l’experiència també sou vosaltres, amb la vostra interacció i participació.

Descobrir el nostre país, gaudir del patrimoni, inspirar-se observant, fotografiar detalls arquitectònics o naturals, trepitjar el territori,  respirar la natura i degustar la gastronomia local. Aquestes són algunes de les propostes que us convidem a fer amb les nostres Experiències Culturals: Visites amb l’arqueòleg, Visites o Rutes Culturals i Rutes de Descoberta

*Fent aquesta activitat esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que coneixeu la història i la cultura del nostre país

Ruta cultural de romànic. Atri Cultura

Els detalls de l’activitat que hem programat són els següents:
Ruta cultural: RUTA DE ROMÀNIC SELVATÀ
Municipis: Amer, la Cellera de Ter, Anglès i Brunyola (La Selva, Girona)

DISPONIBILITAT: Divendres 7 d’abril de 2023, a les 10h. Resta de l’any, grups concertats.
PREU: 15€ adults, gratuït menors de 12 anys.
· Cal inscripció prèvia (fins 24h abans). Places limitades
· Municipis de la ruta: Amer, La Cellera de Ter, Anglès i Brunyola
· Les Rutes culturals d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en espais naturals i/o urbans, i s’ha de realitzar trasllat entre diversos punts, fet que requereix desplaçaments en cotxe particular (propi). Els desplaçaments no estan inclosos en el preu de l’activitat.
· La durada de l’activitat és de 3h aprox.
· Aquesta visita no és apta per a persones amb mobilitat reduïda.

Per Setmana Santa, endinsa’t a la Selva més sorprenent i desconeguda.
Emociona’t amb la nostra història i gaudeix del nostre país!

INFORMACIÓ GENERAL, RESERVES I INSCRIPCIONS:
Atri Cultura i Patrimoni SLU
Tel. 972.470.735 / 603.643.525 / 620.969.762 / info@atri.cat

  • Les inscripcions per a les activitats programades de Setmana Santa es poden fer per correu electrònic o telèfon, no estan disponibles a la botiga de la web.
  • Consulteu tots els detalls de com fer la inscripció a: https://www.experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves Secció: 2) COM FER LES INSCRIPCIONS de les activitats programades si no estan activades a la botiga virtual?
  • Les inscripcions es poden realitzar fins a 24h abans de l’inici de l’activitat si hi ha places disponibles. El punt de trobada es notifica un cop confirmada la reserva.
  • S’estableix la transferència bancària com a sistema de pagament de les activitats.
  • La reserva es considerarà formalitzada un cop efectuat l’ingrés.
  • Totes les activitats es poden realitzar per a grups privats o concertats durant tot l’any. També es poden fer visites i rutes a mida.
  • Les activitats programades es realitzen amb grups reduïts (màx. 12 persones)
  • Atri Cultura i Patrimoni SLU es reserva el dret a modificar el present programa si causes imprevistes hi obliguen.


QUINES PROPOSTES OFERIM DES D’ATRI CULTURA I PATRIMONI?

A través de les Experiències Culturals us oferim un viatge cultural al passat a través del patrimoni, la història i el paisatge de la Selva històrica.
A Atri Cultura i Patrimoni creem i realitzem les nostres pròpies visites, rutes i experiències que tenim en catàleg, que programem o que fem a mida segons el que ens demaneu. Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural!


SOBRE NOSALTRES

 • Som una empresa familiar -d’historiadors, arqueòlegs i documentalistes- dedicada als serveis tècnics, arqueològics, culturals i turístics des de l’any 2013.
 • Estem especialitzats i som amfitrions en activitats de turisme cultural a la comarca de la Selva i a la Selva històrica (part del Gironès i del Maresme) .
 • La nostra missió és apropar i descobrir llocs i històries poc conegudes i amb un gran valor cultural, històric i paisatgístic.

PER QUÈ AMB ATRI CULTURA?

 • Perquè la nostra autenticitat és no vendre fum. Tenim el que tenim i ens agrada explicar-ho i transmetre-ho tal com és, de forma divulgativa per a tots els públics i amb rigor científic.
 • Perquè les activitats és realitzen de la mà d’historiadors i arqueòlegs, que compten amb una llarga trajectòria com a professionals de la divulgació històrica, arqueològica i patrimonial.
 • Perquè fa anys que realitzem excavacions arqueològiques, estudis, publicacions i recerques històriques, i hi ha coses úniques que només nosaltres us podem explicar de primera mà.
 • Perquè valorem la comarca on hem nascut i on vivim, la coneixem, i vetllem per transmetre’n els petits secrets patrimonials i els valors naturals i paisatgístics.
 • Perquè visitant la comarca històrica de la Selva també afavorim l’economia local i el producte local de proximitat.

ELS PRINCIPALS VALORS D’ATRI CULTURA

 • Generem coneixement local

Descobrir el nostre entorn i la nostra història és la millor garantia de la seva conservació, pervivència i transmissió a les properes generacions.
Col·laborem amb petites empreses i productors del territori i fem divulgació sobre els valors patrimonials de la comarca.

 • L’arrelament al territori

Som amfitrions a la nostra terra, on us portem a descobrir racons poc coneguts en espais naturals i d’interès històric. Despertar-vos la curiositat pel nostre passat històric col·lectiu i valorar perquè som un país amb molta història.

 • Sostenibilitat

En algunes visites culturals s’hi pot arribar en transport públic (principalment tren).
En d’altres no, perquè són en espais naturals de les Guilleries o al massís de Cadiretes, però en ser activitats amb grups molt reduïts, també tenim en compte la conservació, preservació i difusió de la natura.


Experiències Culturals amb Atri Cultura i Patrimoni

Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb les Visites, Rutes i Experiències Culturals que programem, que tenim en catàleg o que fem a mida:

Propostes per viure i descobrir la comarca de la Selva, les Guilleries i el Montseny, Girona i la Costa Brava!

Atri Cultura i Patrimoni SLU és una empresa familiar adherida a l’Associació La Selva, Comarca de l’Aigua, al club Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i a l’Agència Catalana de Turisme.