Aquest any 2020 ens hem vist obligats a suspendre la programació prevista per Setmana Santa dins del cicle “Descobreix la Selva: Visites i rutes culturals”, que vam començar l’any 2014 i que ens agrada molt poder fer, per divulgar i apropar a tothom el patrimoni, l’arqueologia, la història, les llegendes i les curiositats d’una comarca molt rica culturalment i poc coneguda. Amb aquest cicle us proposem endinsar-vos a la Selva més sorprenent i desconeguda, i que us emocioneu amb la història i gaudiu del nostre país.

Perquè en feu un tast des de casa, aquesta setmana compartirem una fotografia de cada ruta suspesa, amb alguna nota històrica o curiositat, a través del nostre perfil d’Instagram @AtriCultura.

Tot i això, com totes les activitats que programem, aquestes rutes culturals que s’han suspès per la situació excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia del Coronavirus (Covid-19), estan disponibles per a grups amb reserva prèvia quan s’acabi el confinament.

Si aprofiteu aquests dies per planificar visites i rutes culturals per a l’estiu o la tardor, a la comarca de la Selva o rodalies, recordeu que a l’estiu esperem fer les visites programades del 7è Cicle “Descobreix la Selva”. També fem visites i propostes a mida, adequades a grups petits o mitjans (en general, a partir de 4-6 persones, però també fem visites per a 2 persones).

Per a més informació, truqueu-nos al tel. 972.470.735 / 620.969.762 o envieu-nos un correu a info@atri.cat. També podeu visitar les nostres webs:
Web Serveis Tècnics i Culturals: http://www.atri.cat
Web Turisme Cultural: https://experienciesculturals.cat

Cuideu-vos, cuidem-nos!

Activitats suspeses pel confinament del Covid-19

Activitats suspeses pel confinament del Covid-19

La nostra proposta del Cicle Descobreix la Selva – Setmana Santa 2020, suspesa per la situació d’Estat d’Alarma i confinament pel Coronavirus (Covid-19) era la següent:

PROGRAMACIÓ SUSPESA:

DESCOBREIX LA SELVA – SETMANA SANTA 2020. VISITES I RUTES CULTURALS

DIVENDRES 10 D’ABRIL DE 2020
*RUTA CULTURAL: Romànic a les Guilleries.
Municipis de la ruta: Santa Coloma de Farners, Arbúcies i Espinelves (La Selva / Osona)
Disponibilitat: Divendres 10 d’abril, a les 18h (suspès pel Covid-19) i grups concertats.

DISSABTE 11 D’ABRIL DE 2020
*RUTA CULTURAL: Descobrim la vall del Ter.
Municipis de la ruta: Amer i Anglès.
Disponibilitat: Dissabte 11 d’abril, a les 11h (suspès pel Covid-19) i grups concertats.

*RUTA CULTURAL: Ruta de castells amb l’arqueòleg.
Municipis de la ruta: Caldes de Malavella, Vidreres i Maçanet de la Selva.
Disponibilitat: Dissabte 11 d’abril, a les 18h (suspès pel Covid-19) i grups concertats.

DIUMENGE 12 D’ABRIL DE 2020
*RUTA CULTURAL: Al cor de les Guilleries.
Municipis: Osor i Susqueda.
Disponibilitat: Diumenge 12 d’abril, a les 11h (suspès pel Covid-19) i grups concertats.

INFORMACIÓ GENERAL:
Atri Cultura i Patrimoni SLU
Tel. 972.470.735 / 603.643.525 / 620.969.762 / info@atri.cat
Més informació de les activitats programades o per reserves per a grups: http://www.atri.cat/agenda i https://experienciesculturals.cat

– A les activitats programades cal inscripció prèvia i les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar fins 24h abans de l’inici de l’activitat si hi ha places disponibles.
– Visites culturals: El mitjà de locomoció és a peu i en general són aptes per a tots els públics.
– Rutes culturals: El mitjà de locomoció és a peu i amb cotxe particular. Algunes rutes no són aptes per a persones amb mobilitat reduïda. Els desplaçaments entre municipis es fan amb cotxes particulars (propi).
– Totes les activitats es poden realitzar per a grups concertats (particulars, famílies, grups d’amics, entitats, associacions, casals de jubilats, agències de viatges, ajuntaments, escoles i instituts, etc.)
– Atri Cultura i Patrimoni SLU es reserva el dret a modificar el present programa si causes imprevistes hi obliguen (com en aquest cas, que ho hem hagut d’anul·lar per la situació excepcional que es viu).