Aquest mes participem a la segona edició del Som Cultura, el festival de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Al llarg del mes de novembre, l’esdeveniment ofereix una selecció d’activitats culturals genuïnes per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines.

202x125_Bonart

El Som Cultura és organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, del qual Atri Cultura i Patrimoni som membres, i pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants, i reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

Enguany, s’ha estructurat aquesta edició en quatre blocs temàtics: Som Cultura Familiar, Som Cultura Popular, Som Cultura Activa i Som Cultura Patrimonial. Nosaltres participem en el #SomCulturaPatrimonial, que té lloc el darrer cap de setmana de novembre, realitzant les Visites Culturals amb la Ruta + Dolça de la Selva a Vidreres (dissabte 25 de novembre a les 17h) i a Breda (diumenge 26 de novembre a les 11h)

VC_ruta_dolsa_Vidreres_20171125VC_ruta_dolsa_Breda_20171126

En aquesta activitat, passejarem per diverses poblacions selvatanes (Vidreres i Breda), descobrint el seu patrimoni cultural, curiositats, llegendes i personatges, de la mà de Joan Llinàs, historiador i arqueòleg selvatà.

Finalitzarem la visita a la pastisseria local (Remigi a Vidreres i El Fornet a Breda), on el propi pastisser ens explicarà com elaboren les seves especialitats més dolces i en farem un tast.
I a més! Segella el passaport de visites i guanya un lot de productes de la Ruta Més Dolça de la Selva!
INFORMACIÓ i RESERVES:

Preu: 8€ adults / 4€ infants de 8 a 12 anys / Menors de 8 anys gratuït

Cal inscripció prèvia. Places limitades

Tel. 972.470.735 / 603.643.525 / info@atri.cat

www.atri.cat/agenda / www.experienciesculturals.cat

Coorganitzen: Atri Cultura i Patrimoni i Federació de comerç de la Selva

2017_VC_rutadolsa_somcultura_atri

 

2017_targeta_FM_Atricultura