Les nostres propostes de visites culturals amb l’arqueòleg són úniques i diferents. Qui millor et pot explicar els secrets i curiositats de les excavacions a un jaciment, que l’arqueòleg que ho ha excavat? Descobreix el jaciment iber del Turó Rodó de Lloret de Mar, de la mà de l’arqueòleg Joan Llinàs.

VISITA CULTURAL AMB L’ARQUEÒLEG: Descobrim els ibers i el Turó Rodó (Lloret de Mar, la Selva)
Dissabte 11 de setembre de 2021, a les 11h (cal inscripció, places limitades)

Nota: Inicialment, a la programació “Descobreix la Selva – Estiu 2021” aquesta activitat s’havia programat pel diumenge 5 de setembre.

visita cultural ibers Lloret Costa Brava arqueoleg arqueologia

DESCRIPCIÓ: Sabies que les restes arqueològiques del Turó Rodó van ser descobertes l’any 1925 pel farmacèutic lloretenc Enric Botet i Sisó? Coneix de primera mà aquest jaciment ibèric amb l’arqueòleg Joan Llinàs, director de les excavacions realitzades íntegrament entre 2000-2003, i que també ha participat en les diverses tasques de recuperació, difusió  i projecte de reconstrucció de la casa ibera.
Una proposta única que et permet descobrir els secrets i les curiositats dels ibers de Lloret de Mar i el Turó Rodó, de la mà de l’arqueòleg.

INFORMACIÓ I RESERVES:
PREU: 18€ adults, 10€ de 12 a 17 anys, gratuït menors de 12 anys. (inclou l’entrada)
DISPONIBILITAT: Dies publicitats i grups concertats / privats.
MUNICIPI: Lloret de Mar (la Selva, Costa Brava – Girona)
Inscripcions i reserves: Tel. 972.470.735 / info@atri.cat / https://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves
El punt de trobada s’indica un cop confirmada la reserva.

Disponible per a grups privats o concertats. Consulteu disponibilitat i preu.

INFORMACIÓ GENERAL:
Cal inscripció prèvia, places limitades (fins 24h abans)
En aquesta visita programada, màxim 10 persones.
Per fer l’activitat es requereix un mínim d’inscrits.
Cal seguir mesures Covid19 i portar mascareta.
Més informació de les activitats: www.atri.cat/agenda  i www.experienciesculturals.cat
Activitat disponible tot l’any per a grups privats amb reserva prèvia. Contacteu amb nosaltres per a més informació.

Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb les Visites, Rutes i Experiències Culturals que tenim en catàleg, programem o fem a mida!

Amb les visites i rutes culturals amb l’arqueòleg que realitzem des d’Atri Cultura i Patrimoni, proposem que t’endinsis a la Selva més sorprenent i desconeguda! Volem que t’emocionis amb la nostra història i gaudeixis del nostre país!

Qui diu que la història és avorrida i que ja està tot escrit? Quan no tenim documents escrits, l’arqueologia és imprescindible per investigar i conèixer el passat!

Amb aquestes activitats que proposem podràs descobrir el patrimoni cultural i històric de la mà de l’arqueòleg i veuràs el patrimoni amb ulls de científic. Saps que l’arqueologia també és una ciència? La paraula arqueologia procedeix del grec archaios (vell o antic), i de logos (ciència). Tot un món per descobrir! Ens hi acompanyes?

Experiencies Culturals Atri Cultura i Patrimoni